TİMTAŞ YÖNETİM'DEN SAĞLIK PROTOKOLÜ

TimtaşYönetim olarak bir yeniliğe daha imza atıyoruz. Özel Esencan hastanesi ileyaptığımız anlaşma ile hizmet verdiğimiz site sakinlerinin sağlık alanında özelhizmetler almasını sağlıyoruz.

TİMTAŞYÖNETİM ile ESENCAN HASTANESİ arasında yapılan protokol çerçevesinde; TimtaşYönetimin yönetim hizmeti verdiği sitelere Esencan Hastanesi(Esenyurt/İstanbul) tarafından aşağıdaki hizmetler verilecektir.


1-  Site sakinlerineindirim kartı düzenlenecektir. Tüm site sakinleri hastanenin muayene, tahlil,laboratuvar, ameliyat vb. hizmetlerinden % 10 indirimli yararlanacaktır.

2-  Yönetim kurulu üyelerive site çalışan personelleri ise birinci maddede belirtilen hizmetlerden % 20indirimli yararlanacaktır.

3-  Esencan Hastanesitarafından hafta için her gün siteye 3 kez ücretsiz servis hizmetiverilecektir.

4-  Esencan Hastanesitarafından tüm site sakinlerine ücretsiz ambulans hizmeti verilecektir.

5-  Esencan Hastanesitarafından siteye ecza dolabı hediye edilecektir. Ecza dolabının içerisindekiihtiyaç olan malzemeler de yine hastane tarafından tedarik edilecektir. Her ayeksilen malzemeler ikmal edilecektir.

6-  Yukarıdaki hizmetlerkarşılığında Esencan Hastanesinin yayınlamış olduğu hastaneyi tanıtan TurkuazDergisi bir seferliğine sitede dağıtılacaktır. Hastane tarafından yönetiminbelirlediği sitenin uygun yerlerine pano ya da çerçeve takılacaktır, buralardahastane etkinlikleri site sakinlerine duyurulacaktır.

(Sitesakinlerimizin yukarıda belirtilen hizmetlerden yaralanabilmesi için siteyönetimin sözleşmeyi imzalaması yeterli olacaktır.)

Timtaş Yönetim A.Ş. | Bu sitede bulunan yazılı ve görsel materyalin her hakkı saklıdır.